Foto's Castlefest 2022

Na twee jaren van afwezigheid door de Covid19 pandemie is er in 2022 weer een waanzinnig Castlefest geweest. Je zag duidelijk het geluk op alle (vaak bekende) gezichten, zowel van bezoekers als van de medewerkers, dat het dit jaar weer door kon gaan. Ook wij (Jim en Harld) waren weer van de partij en we hebben er 3 dagen kunnen fotograferen. De mensen, het publiek, de muziek en veel stands hebben we op de foto gezet.

Het zijn dermate veel foto's geworden dat het best veel tijd kostte om door alle foto's heen te gaan en de juiste te selecteren.  Het is weer onderverdeeld naar wie de foto's heeft gemaakt, dus let op!, het kan zijn dat je in twee sessies gefotografeerd bent. 

 

Harld

Algemeen inclusief muziek

Modellen Vrijdag

Modellen Zaterdag

Modellen Zondag

Jim

Algemeen inclusief muziek

Modellen Vrijdag

Modellen Zaterdag

Modellen Zondag

 

Note: Wil je een grotere versie van het bestand (je foto) of een zonder logo? Bijvoorbeeld om uit te printen. Stuur dan de naam van het bestand en van welke dag het is naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan sturen wij de hoge resolutie foto naar je op.

IMG
IMG
MG
IMG
MG
MG
IMG
MG
MG
IMG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon