Foto's Castlefest 2018

Ook in 2018 hebben wij weer drie dagen op Castlefest de mooi uitgedoste mensen staan fotograferen. De vrijdag was heet en zonnig en dat gaat ten koste van de kwaliteit van de foto’s. Zaterdag zijn we later gestart om ook bij het ritueel van De Wickerman te zijn. Op zondag hebben we een paar uur gepakt om toch het geheel mee te kunnen maken.

De foto's zijn dit jaar wat harder qua kleur en het contrast tussen zon en schaduwen zijn heel scherp en hierdoor kost het meer tijd om ze te bewerken. Bij elkaar hebben wij in drie dagen 54 fotoshoots gedaan, meestal 1 of 2 mensen en een enkele keer meer.
We kunnen stellen dat wij weer genoten hebben van dit jaar Castlefest, het voelde onwerkelijk om weer in de gewone wereld terug te komen. We hopen dan ook dat dit genieten in onze foto's zichtbaar is geworden. Volgend jaar, of misschien op een ander evenement, zijn we weer van de partij.

Let op. We zijn met zijn tweeën aan het fotograferen geweest er zijn dus van iedere dag twee fotosessies. Aangezien we dezelfde personen gefotografeerd hebben is het dus zeer waarschijnlijk dat je in beide fotosessies voorkomt.

De Vrijdag hebben we daarom niet zo heel lang gefotografeerd en hieronder de fotoshoots van die dag. De bestanden zijn tussen de 2 en de 7MB per stuk en indien je ze allemaal wilt hebben, is dat 170MB. Ze zijn licht bewerkt (kleur en uitsnede).

De foto's van Harld van Vrijdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/6tX99k8b66wfkQg#

De foto's van Jim, die telkens een iets andere invalshoek en moment van fotograferen heeft gekozen, zijn voor de Vrijdag te vinden op deze link.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/Sj7Zi8R7TzYbXzX


De foto's van Harld van Zaterdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/WCGoQgx5psziFca#

De foto's van Jim van Zaterdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/axJ3fMA5Cqa9fFb

En een album met foto's van de Wickerman van zaterdagavond.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/zreDGiXCBoirPrM#


De foto's van Harld van Zondag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/jnYHx6BbTGaEmRH#

De foto's van Jim van Zondag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/65ycznK5tQAD9Do

IMG
MG
IMG
MG
MG
MG
MG
IMG
IMG
IMG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon