Castlefest 2018

We, Harld en Jim, zijn er weer bij. Gisteren, vrijdag, hebben we 4 uur rondgelopen en gefotografeerd op het terrein van het Keukenhof Kasteel. Het was warm, zéér warm, dat was zichtbaar aan iedereen. De plekjes in de schaduw waren druk bezocht en in de zon waren duidelijk minder mensen. Het is ook een uitzonderlijke zomer deze 2018. Geleidelijk aan zijn onze foto's weer beschikbaar gekomen op deze website. Degenen die een kaartje van ons gehad hebben zullen zichzelf ongetwijfeld gaan terugvinden, mocht je je zelf nog niet zien, neem dan even contact met ons op. We proberen de fotografisch mooiste foto's te plaatsen. Je kunt natuurlijk weer vrijelijk je foto's downloaden, ze zijn in mooi hoge resolutie. 

We gaan vanmiddag op de zaterdag weer naar het terrein en blijven dan tot in de avond, om weer een andere sfeer van Castlefest te kunnen weergeven. 

Ook de zondag hebben we weer rondgelopen en veel gefotografeerd inclusief wat oude bekenden, bij elkaar hebben we ruim 2000 foto's gemaakt. Die hebben we nu uitgezocht en de besten ervan hebben wek hier gepubliceerd en kunnen jullie ophalen zoals op het kaartje staat. Met de besten bedoelen we die foto's van jullie die als beste uitgepakt zijn, iedereen die we gefotografeerd hebben komt op de site te staan. We publiceren in mooi hoge resolutie, zodat downloaden een stuk gemakkelijker is dan naar jullie opsturen.

Om het snelst bij de foto's te komen ga je hier naar Foto's Castlefest 2018

IMG
IMG
MG
MG
IMG
MG
IMG
IMG
MG
IMG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon