Zaterdag 25 nov Castlefest 2017 Winter

Vandaag 25 november een bezoek gebracht aan de winterse versie van Castlefest. Gelukkig geen pak sneeuw, hoewel dat wel bijzonder geweest zou zijn, maar nog redelijk lekker weer. Met een af en toe doorbrekend zonnetje. 

Het kwam wat langzaam op gang, eerst een fietstoertje gemaakt rondom het terrein. Met een bewaker staan praten, die het een heel leuk evenement vond en voor de vierde keer meedeed als vrijwilliger. 

Een tijdje lang bij de ingang zitten kijken naar alle mensen op weg naar Castlefest, daar zie je een flink aantal opnames van, sommigen zullen zich wellicht terugzien. Nog even getwijfeld of ik naar binnen zou gaan, maar toch maar gedaan. En dat was best wel leuk. Ik heb weer veel prachtig verklede mensen gezien en van een aantal van jullie toch wel hele leuke foto's kunnen maken, in aanmerking nemend dat ik maar een amateur ben. Diverse mensen gezien die ook in de zomer versie van Castlefest aanwezig waren, wellicht zitten er tussen die zichzelf herkennen.  Erg leuk om te zien dat het toch een heel aantrekkelijke manifestatie is, waar veel mensen op afkomen. De sfeer was weer uitstekend bijna uniek te noemen. 

Het was wat aan de frisse kant op Castlefest winter, dat was ook wel te zien aan de warmere kleding. Van twee dames had ik het vermoeden dat ze onder hun warme jas nog prachtig gekleed waren, maar ik ben zo onnadenkend geweest om daar geen navraag naar te doen. 

U kunt de foto's hier op Castlefest 2017 Winter bekijken en downloaden. 

Volgend jaar zijn Harld en ik weer als team aanwezig op de zomer editie. Heeft iemand nog een leuk idee voor een kostuum voor twee heren? laughing

IMG
MG
IMG
MG
MG
IMG
MG
MG
MG
IMG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon