Castlefest 2017 zaterdag

Het blijft een verademing om op Castlefest rond te lopen. Dit wat onze tweede volle dag, wat drukker dan de vrijdag, maar je kunt aan het fotograferen blijven, zo mooi en gevarieerd hebben de bezoekers zich aangekleed. Stuk voor stuk zie je de mensen genieten van elkaar, van de muziek en van dit enorme samenzijn in al zijn facetten, een voorbeeld voor hoe de wereld zou moeten zijn. 

Ook deze zaterdag hebben vriend Harld en ik weer genoten, en zijn we verrast door de interactie tussen de mensen waar we foto's van mogen maken en onszelf, omdat we eveneens verrast zijn dat ook wij kennelijk 'gezien' worden als medebewoners van Castlefest, als twee statige heren met een extra hobby om foto's te maken. We merkten dat sommige gesprekken tussen Harld en mij zelfs opgepikt werden door bezoekers die we graag wilden fotograferen. 

Mijn eerste resultaten van de zaterdag kun je weer via de link vinden, het aantal foto's breidt zich in de loop van de avond nog uit, ik ben nog bezig met de verwerking. 

Uiteindelijk willen Harld en ik, na afloop, even de tijd nemen om alle foto's door te nemen en dan zullen we de foto's die gelukt zijn in hoge resolutie op een aparte plek op de site zetten, zodat men deze gemakkelijk kan downloaden. 

(Jim)

IMG
IMG
MG
IMG
MG
MG
IMG
MG
MG
IMG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon