Foto's Castlefest 2022

Na twee jaren van afwezigheid door de Covid19 pandemie is er in 2022 weer een waanzinnig Castlefest geweest. Je zag duidelijk het geluk op alle (vaak bekende) gezichten, zowel van bezoekers als van de medewerkers, dat het dit jaar weer door kon gaan. Ook wij (Jim en Harld) waren weer van de partij en we hebben er 3 dagen kunnen fotograferen. De mensen, het publiek, de muziek en veel stands hebben we op de foto gezet.

Het zijn dermate veel foto's geworden dat het best veel tijd kostte om door alle foto's heen te gaan en de juiste te selecteren.  Het is weer onderverdeeld naar wie de foto's heeft gemaakt, dus let op!, het kan zijn dat je in twee sessies gefotografeerd bent. 

 

Harld

Algemeen inclusief muziek

Modellen Vrijdag

Modellen Zaterdag

Modellen Zondag

Jim

Algemeen inclusief muziek

Modellen Vrijdag

Modellen Zaterdag

Modellen Zondag

 

Note: Wil je een grotere versie van het bestand (je foto) of een zonder logo? Bijvoorbeeld om uit te printen. Stuur dan de naam van het bestand en van welke dag het is naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan sturen wij de hoge resolutie foto naar je op.

Wickerman ritueel

"De Wickerman komt dit jaar bij ons in de vorm van een wolf. De energie van de wolf is als een cirkel waarin je basis, je geliefden en jijzelf als individu in gelijkwaardige balans zijn. De wolf geeft je de vrijheid en kracht jezelf te ontplooien, zonder hierbij het belang van de cirkel te verliezen, of jezelf te verliezen in de cirkel. De wolf staat als individu in zijn kracht juist in samenhang met het grotere geheel: de roedel"

Lees verder bij de bron: https://www.castlefest.nl/entertainment/wickerman/

De foto's van dit ritueel staan hier: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/k7EiZM25azzszSZ

Foto's Castlefest 2019

Na Castlefest 2017 en 2018 zijn we ook in 2019 weer drie dagen aanwezig (geweest) op Castlefest om al het moois te kunnen fotograferen. De vrijdag begon wat natjes maar het is uiteindelijk, voor ons, een erg mooie droge dag geworden. Door de voorspelde regen in de ochtend was het tot een uur of 12 rustig en pas daarna kwamen de mensen tevoorschijn. De foto's zijn door de lichte bewolking en wat natte ochtend erg mooi van kleur geworden.

Zaterdag was het druk en uitverkocht. Hele dag droog en het weer was fantastisch. We hebben diverse mensen goed kunnen fotograferen en in de avond met de zonsondergang het Wickerman rirueel op mooie manier kunnen vastleggen.

De zondag was het stuk warmer maar toch een aantal uren kunnen fotograferen en we zijn toch weer mooie modellen tegengekomen.

Foto's die Harld gemaakt heeft zijn hier te vinden

Vrijdag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/2tcLoTARx8xG9WS

Zaterdag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/AZe7MEXWpBzJPR8

Zondag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/pmfwRNY9f2DwBdG

Algemeen: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/pTbRxws7KzdJ8i7

Optredens: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/Kp8TzYgFnk6KkZY

Foto's die Jim gemaakt heeft zijn hier te vinden

Vrijdag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/zMAtDYfnpWoYP56

Zaterdag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/CinyCg7RD2CMrEB

Zondag: https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/mHZbASYzNM9pHQ6

p.s. als gevolg van de ruimte op onze server zijn de foto's iets beperkt in volledige resolutie. Vind je een of meer foto's erg geslaagd, dan kun je ons ook verzoeken of we de volledige resolutie versie voor je beschikbaar maken, dat doen we graag.

Foto’s van Elfia 2018 in Arcen

Naast Castlefest in Lisse (Kasteel Keukenhof) zijn wij deze keer verder naar zuiden afgereisd om in de Kasteeltuinen van Arcen het fantasie festival Elfia te bezoeken en daar te fotograferen. Voor ons een reisje van 1,5 tot 2 uur en we waren er rond half 12.

We waren er op tijd en het weer was nog erg goed. In het begin was er nog regelmatig zon en langzaamaan kwam er meer bewolking en begon de wind wat aan te trekken. Maar, geen regen en dat is het allerbelangrijkste. We hebben alle foto’s zonder een druppel regen kunnen maken en hieronder kun je het resultaat bewonderen.

Let op. We zijn met zijn tweeën aan het fotograferen geweest er zijn dus van deze dag twee fotosessies. Aangezien we dezelfde personen gefotografeerd hebben is het dus zeer waarschijnlijk dat je in beide fotosessies voorkomt.

De foto's van Harld

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/rpgacyzPrqafnQa#

De foto's van Jim

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/YQPe7FNodqrGJ6M

Foto's Castlefest 2018

Ook in 2018 hebben wij weer drie dagen op Castlefest de mooi uitgedoste mensen staan fotograferen. De vrijdag was heet en zonnig en dat gaat ten koste van de kwaliteit van de foto’s. Zaterdag zijn we later gestart om ook bij het ritueel van De Wickerman te zijn. Op zondag hebben we een paar uur gepakt om toch het geheel mee te kunnen maken.

De foto's zijn dit jaar wat harder qua kleur en het contrast tussen zon en schaduwen zijn heel scherp en hierdoor kost het meer tijd om ze te bewerken. Bij elkaar hebben wij in drie dagen 54 fotoshoots gedaan, meestal 1 of 2 mensen en een enkele keer meer.
We kunnen stellen dat wij weer genoten hebben van dit jaar Castlefest, het voelde onwerkelijk om weer in de gewone wereld terug te komen. We hopen dan ook dat dit genieten in onze foto's zichtbaar is geworden. Volgend jaar, of misschien op een ander evenement, zijn we weer van de partij.

Let op. We zijn met zijn tweeën aan het fotograferen geweest er zijn dus van iedere dag twee fotosessies. Aangezien we dezelfde personen gefotografeerd hebben is het dus zeer waarschijnlijk dat je in beide fotosessies voorkomt.

De Vrijdag hebben we daarom niet zo heel lang gefotografeerd en hieronder de fotoshoots van die dag. De bestanden zijn tussen de 2 en de 7MB per stuk en indien je ze allemaal wilt hebben, is dat 170MB. Ze zijn licht bewerkt (kleur en uitsnede).

De foto's van Harld van Vrijdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/6tX99k8b66wfkQg#

De foto's van Jim, die telkens een iets andere invalshoek en moment van fotograferen heeft gekozen, zijn voor de Vrijdag te vinden op deze link.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/Sj7Zi8R7TzYbXzX


De foto's van Harld van Zaterdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/WCGoQgx5psziFca#

De foto's van Jim van Zaterdag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/axJ3fMA5Cqa9fFb

En een album met foto's van de Wickerman van zaterdagavond.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/zreDGiXCBoirPrM#


De foto's van Harld van Zondag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/jnYHx6BbTGaEmRH#

De foto's van Jim van Zondag.

https://castlefest.hroling.nl/nextcloud/index.php/s/65ycznK5tQAD9Do

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
MG
IMG
MG
IMG
MG
Social media Harld: Mastodon
Social media Jim: Mastodon